Convocatòria beques estudis general postobligatoris i superiors no universitaris curs 2017-2018

7 Setembre 2017

Informació aportada per la Secció de Centres i Alumnat dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Tarragona:

A l’atenció dels alumnes que cursen estudis postobligatoris,

Ha estat publicada la Resolució d’3 d’agost de 2017, de la Secretaria d’Estat d’Educació, Formació Professional i Universitats, per la qual es convoquen  beques de caràcter general per al curs acadèmic 2017-2018, per a estudiants que cursen estudis postobligatoris.

Termini de presentació: del 11 d’agost al 3 d’octubre de 2017 (inclòs).

Per sol·licitar la beca s’ha d’accedir al servei en línia del Ministeri d’Educació. Els usuaris que en cursos anteriors ja varen fer la sol·licitud en línia han d’utilitzar el mateix usuari i contrasenya; en el cas de que sigui la primera vegada, s’hauran de registrar. Tanmateix, hi ha un servei per recordar o demanar nova contrasenya en cas d’oblit. .

Una vegada tramitada la beca, el sol·licitant com a justificant d’haver-la presentat, ha d’imprimir el document “Justificante de presentación”.,

Les persones que sol·licitin la beca no han de presentar cap documentació al centre educatiu: ni tants sol el “justificante de presentación”. En cas que sigui necessari, des dels Serveis Territorials d’Ensenyament, es sol·licitarà a la persona interessada la documentació.

En el seu moment des de Serveis Territorials d’Ensenyament es sol·licitarà als centres educatius, la certificació acadèmica del alumnes que hagin fet sol·licitud d’una beca.

Trobareu mes informació, i l’accés per sol·licitar la beca en el següent enllaç:

https://www.mecd.gob.es/servicios-al-ciudadano-mecd/catalogo/educacion/estudiantes/becas-ayudas/para-estudiar/bachillerato/becas-generales-no-universitarias.html

Per a qualsevol dubte amb el procés de tramitació en línia de la sol·licitud, els usuaris, i els centres educatius,  es poden posar-se en contacte amb el Negociat de l’alumnat dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Tarragona.