S'adjunta informació relativa al començament del curs vinent, així com el calendari d'examens de recuperació de setembre.

- Calendari d'exàmens extraordinaris de setembre.

- Calendari d'inici de les classes del curs 2015-16.

- Calendari de VENDA DE LLIBRES.

- Carta d'adhesió al projecte de reciclatge de llibres de l'Ajuntament de Calafell.

RELACIÓ DE LLIBRES DE TEXT I DE LECTURA DEL CURS 2015-16.

- Llibres de 1r d'ESO.

El llibre de lectura de 1r d'ESO, MATILDA, canvia l'editorial del llibre i la correcta és: Editorial Estrella Polar (col·lecció Odisea). R. Dahl. ISBN: 978-84-9932-031-1.

- Llibres de 2n d'ESO.

- Llibres de 3r d'ESO.

- Llibres de 4t d'ESO.

- Llibres de 1r de Batxillerat.

- Llibres de 2n de Batxillerat.

- Llibres de Cicles Formatius.

NOTA: Els alumens que heu de recuperar alguna matèria a setembre, heu d'entrar en la web del centre amb el vostre usuari i contrasenya. La que heu fet servir durant tot el curs. Després, per entrar en el curs del moodle FEINES D'ESTIU, heu d'entrar com a visitants.

Només em queda destijar en nom de l'equip directiu, unes bones vacances d'estiu.
N'estàs tip, de fer faltes?:  Taller de reforç d’ortografia (20 h)

Dies: 1, 6, 7, 9, 13, 14, 15, 20, 21 i 22 de juliol

Hora: 10-12 h

Preu: 33,38 € (amb descomptes per a aturats i famílies nombroses)

Lloc: Cal Bolavà

Vols saber què hi ha a Internet que t'ajudi a escriure millor i a estudiar en català:  Taller de recursos lingüístics a Internet (6 h)

Dies: 8, 15 i 22 de juliol

Hora:  matí / tarda

Preu: 10,85 € (amb descomptes per a aturats i famílies nombroses)

Lloc: Centre Cívic Cinema Iris

Inscripcions: del 18 al 26 de juny, de dilluns a dijous, de  9 a 14 h i dimarts de 16 a 19 h, a Cal Bolavà  (av. Generalitat, 1 - 977 699 078 - calafell@cpnl.cat)

Organitza: Consorci per a la Normalització Lingüística 

I AL SETEMBRE, MÉS CURSOS, amb certificat oficial.

Cartell dels tallers d'estiu a Cal Bolevà


L'Eloïse Arnaud, l'assistent de conversa de llengua francesa que ha treballat l'any escolar 2014-2015 a l'Institut Camí de Mar de Calafell, ens explica com ha estat la seva experiència al centre i a Catalunya.


Es convoca una reunió informativa sobre els estudis postobligatoris de Cicles Formatius i de Batxillerat, que es cursen al nostre centre.

La sessió tindrà lloc el proper dijous dia 7 de maig a les 19:00 h a la Sala d'actes Mil·lenari del centre.


Llegeix més...

BullyingNO!!

BullyingNO!!

Coincidint amb el dia internacional de la lluita contra l'assetjament escolar (bullying), el pròxim 2 de Maig, l'Ins Camí de mar, des del seu departament d'orientació i amb el suport de la resta de la comunitat escolar, inicia una campanya d'informació i orientació dels alumnes per detectar i combatre aquesta xacra.

S'ha elaborat un cartell amb la col·laboració d'alumnes a més d'inaugurar un espai d'informació i debat a la web del centre. Un mural, fet pels alumnes, al patí de l'institut dóna visibilitat a la qüestió.

Es tractarà el tema en diferents tutories amb els alumnes a més d'altres activitats que s'aniran succeint durant els dies que vénen.

Podeu trobar més informació a l'enllaç.

BullyingNO! (podeu entrar clicant al botó "Entra com a visitant")Com cada any, els pares i mares dels nous alumnes de 1r d’ESO que vindran el proper mes de setembre van ser informats del funcionament bàsic del nostre institut el passat dijous 5 de març.

La reunió que va tenir lloc el passat dijous 5 de març a la sala d’actes Mil·lenari, va ser presidida pel director, Manel Ramos acompanyat per les coordinadores, Bàrbara Cortés i Irene Nin i la mestra terapèutica de l’institut, Imma Llaquet.

Acabada la reunió, els pares i mares van poden visitar les instal·lacions de l’Institut.


Ja us podeu descarregar el Desconnecta't 53


Llegeix més...

El director de l’Institut Camí de Mar convoca a una reunió informativa a tots els pares i mares d’alumnes que en l’actualitat cursen 6è d’Educació Primària en les escoles de Calafell, i estan interessats en l’oferta educativa de l’Institut. 

La jornada de portes obertes tindrà lloc a la Sala Mil·lenari de l'Institut Camí de Mar, el proper dijous dia 5 de març de 2015 a les 19:00 h. 

El motiu d'aquesta jornada és presentar el funcionament del centre als pares i mares dels alumnes de 6è que s'han d'incorporar el proper mes de setembre al nivell de primer d'ESO.

A falta que les publiquen definitivament, la previssió del Departament d’Ensenyament és que les sol·licituds de preinscripció es presentin entre els dies 10 i 17 de març de 2015

La reunió està adreçada només als pares i/o mares. Els alumnes no han de venir ja que se’ls hi farà una xerrada a les escoles.

Un cop finalitzada la sessió informativa, es realitzarà un recorregut per les principals dependències del centre, per a aquells pares i mares que estiguin interessats.

Calafell, 25 de febrer de 2015

El director

Manuel Ramos Nofuentes


El passat dimecres 14 de gener vàrem engegar a l’institut el nou projecte d’Aprenentatge i Servei Informàtica Inicial per a La Gent Gran.

En aquest projecte alumnes de quart donaran les nocions bàsiques d’informàtica a usuaris de la biblioteca municipal un cop a la setmana.

El projecte, en col·laboració amb l’Ajuntament de Calafell, de ben segur serà una experiència enriquidora tant pels nostres joves com per les persones grans que en són usuaris.


Llegeix més...

 Com cada any, l’Institut Camí de Mar va mostrar el seu costat més solidari col·laborant amb Càritas i Creu Roja en les seves campanyes de Nadal per recollir aliments i joguines.

 Us donem les gràcies a totes les famílies que heu participat en el recapte.


Llegeix més...
El Jurat del III Certamen "Felicitació de Nadal" de l'INS Camí de Mar ja té el veredicte. El primer premi ha estat per l'alumna de 2n D, Mònica Tinajas, mentre que el segon, se l'ha endut la seva germana Cristina Tinajas, estudiant de 3r E. Ambdues postals han estat les més votades entre el professorat, encarregat d'escollir els millors treballs, d'entre tots els alumnes participants.

La postal guanyadora serà la utilitzada per felicitar, en nom de l'Institut, les festes de Nadal 2014

Felicitats a les guardonades.El consell escolar del centre és l'òrgan col·legiat de participació de la comunitat escolar en el govern del centre. En el consell escolar hi ha representats tots els col·lectius que intervenen en la comunitat educativa: director, professorat, alumnat, personal d'administració i serveis, etc.


Llegeix més...
Page 1 / 9 (1 - 12 of 104 Total) Next Page Last Page