CALENDARI EXAMENS DE RECUPERACIÓ SETEMBRE 2014. DIES 1 i 2

S'adjunta en un pdf el calendari d'exàmens de setembre que tindran lloc els dies 1 i 2 de setembre.Llista de llibres pel curs vinent 2014-2015.

Llista llibres 2014-2015


En el moodle trobareu un curs que es diu feines d'estiu, amb carpetes per cada matèria i dins documents per a cada curs.
Per accedir al curs del moodle, accedeixin com visitant, o amb la contrasenya de cada alumne.
<u>Per seguretat descarreguin els arxius necessaris abans del 31 de juliol, per si falla la web durant el mes d'agost</u>.

Link moodleDes de la junta de l'AMPA i després de l’èxit obtingut els passats anys amb la venda de llibres de segona mà, us informem que aquest curs també ho farem, es podran vendre els llibres de lectura  i tots aquells que no entrin al projecte de reutilització de l’ajuntament.

Per cada llibre de text demanarem 10 € i pels de lectura 5€, que seran pel propietari del llibre!

La venda es farà el dia 26 d’ agost de 10 a 12 h. i de 17 a 19 h.

Per poder participar és imprescindible ser soci de l’ AMPA.

Carta venda de llibres 


Al document adjunt podeu consultar les dates en què l'alumnat d'ESO ha de retornar els llibres del projecte de reciclatge així com les de recollida i venda dels llibres de l'AMPA.

LLIBRES INSTITUT CAMI DE MAR DE CALAFELL L’escriptor Esteve Pujol ens visita per Sant Jordi

La conferència a càrrec de l’escriptor Esteve Pujol ha estat un dels actes destacats dels que s’han organitzats a l’Institut Camí de Mar, en motiu de la celebració de la Diada de Sant Jordi d’enguany, celebrada el dia 23 d’abril. Gràcies Esteve Pujol per la teva visita i fins aviat.

Llegeix més...


Els alumnes del Camí de Mar: encantats amb la
conferència de l’economista i activista Arcadi Oliveres

Tot l’alumnat de 4t de l’ESO, Cicles i Batxillerat de l’Institut Camí de Mar van gaudir de valent amb la classe magistral que ens va oferir l’activista i economista Arcadi Oliveres, durant la seva visita a Calafell el passat dia 3 d’abril.


Llegeix més...

Enllaços videos Body Percussion!!!

Música Body Percussion

Enllaç 1

Enllaç 2


Llegeix més...

Els alumnes de 4t d’ESO del nostre institut van visitar el passat dilluns 17 de març EXPOTÈCNIC.

Aquesta exposició és situada a l’Institut Pere Martell de Tarragona, i disposa d’un espai de més de 600 m2 on hi són representades vint famílies professionals de Cicles Formatius.

L’objectiu de la sortida era complementar l’orientació professional realitzada al centre i de ben segur va ser profitosa per tot l’alumnat que hi va assistir.
Llegeix més...

El passat dijous 6 de març els pares i mares dels nous alumnes de 1r d’ESO que vindran el proper mes de setembre van ser informats del funcionament bàsic del nostre centre.

La reunió que va tenir lloc a la sala d’actes Mil·lenari, va ser presidida pel director, Manel Ramos acompanyat per les coordinadores, Bàrbara Cortés i Irene Nin i la mestra terapèutica de l’institut, Imma Llaquet.

Acabada la reunió, els pares i mares van poden visitar les instal·lacions de l’Institut.


Page 1 / 8 (1 - 12 of 91 Total) Next Page Last Page