Es convoca una reunió informativa sobre els estudis postobligatoris de Cicles Formatius i de Batxillerat, que es cursen al nostre centre.

La sessió tindrà lloc el proper dijous dia 7 de maig a les 19:00 h a la Sala d'actes Mil·lenari del centre.


Llegeix més...

BullyingNO!!

BullyingNO!!

Coincidint amb el dia internacional de la lluita contra l'assetjament escolar (bullying), el pròxim 2 de Maig, l'Ins Camí de mar, des del seu departament d'orientació i amb el suport de la resta de la comunitat escolar, inicia una campanya d'informació i orientació dels alumnes per detectar i combatre aquesta xacra.

S'ha elaborat un cartell amb la col·laboració d'alumnes a més d'inaugurar un espai d'informació i debat a la web del centre. Un mural, fet pels alumnes, al patí de l'institut dóna visibilitat a la qüestió.

Es tractarà el tema en diferents tutories amb els alumnes a més d'altres activitats que s'aniran succeint durant els dies que vénen.

Podeu trobar més informació a l'enllaç.

BullyingNO! (podeu entrar clicant al botó "Entra com a visitant")Com cada any, els pares i mares dels nous alumnes de 1r d’ESO que vindran el proper mes de setembre van ser informats del funcionament bàsic del nostre institut el passat dijous 5 de març.

La reunió que va tenir lloc el passat dijous 5 de març a la sala d’actes Mil·lenari, va ser presidida pel director, Manel Ramos acompanyat per les coordinadores, Bàrbara Cortés i Irene Nin i la mestra terapèutica de l’institut, Imma Llaquet.

Acabada la reunió, els pares i mares van poden visitar les instal·lacions de l’Institut.


Ja us podeu descarregar el Desconnecta't 53


Llegeix més...

El director de l’Institut Camí de Mar convoca a una reunió informativa a tots els pares i mares d’alumnes que en l’actualitat cursen 6è d’Educació Primària en les escoles de Calafell, i estan interessats en l’oferta educativa de l’Institut. 

La jornada de portes obertes tindrà lloc a la Sala Mil·lenari de l'Institut Camí de Mar, el proper dijous dia 5 de març de 2015 a les 19:00 h. 

El motiu d'aquesta jornada és presentar el funcionament del centre als pares i mares dels alumnes de 6è que s'han d'incorporar el proper mes de setembre al nivell de primer d'ESO.

A falta que les publiquen definitivament, la previssió del Departament d’Ensenyament és que les sol·licituds de preinscripció es presentin entre els dies 10 i 17 de març de 2015

La reunió està adreçada només als pares i/o mares. Els alumnes no han de venir ja que se’ls hi farà una xerrada a les escoles.

Un cop finalitzada la sessió informativa, es realitzarà un recorregut per les principals dependències del centre, per a aquells pares i mares que estiguin interessats.

Calafell, 25 de febrer de 2015

El director

Manuel Ramos Nofuentes


El passat dimecres 14 de gener vàrem engegar a l’institut el nou projecte d’Aprenentatge i Servei Informàtica Inicial per a La Gent Gran.

En aquest projecte alumnes de quart donaran les nocions bàsiques d’informàtica a usuaris de la biblioteca municipal un cop a la setmana.

El projecte, en col·laboració amb l’Ajuntament de Calafell, de ben segur serà una experiència enriquidora tant pels nostres joves com per les persones grans que en són usuaris.


Llegeix més...

 Com cada any, l’Institut Camí de Mar va mostrar el seu costat més solidari col·laborant amb Càritas i Creu Roja en les seves campanyes de Nadal per recollir aliments i joguines.

 Us donem les gràcies a totes les famílies que heu participat en el recapte.


Llegeix més...
El Jurat del III Certamen "Felicitació de Nadal" de l'INS Camí de Mar ja té el veredicte. El primer premi ha estat per l'alumna de 2n D, Mònica Tinajas, mentre que el segon, se l'ha endut la seva germana Cristina Tinajas, estudiant de 3r E. Ambdues postals han estat les més votades entre el professorat, encarregat d'escollir els millors treballs, d'entre tots els alumnes participants.

La postal guanyadora serà la utilitzada per felicitar, en nom de l'Institut, les festes de Nadal 2014

Felicitats a les guardonades.El consell escolar del centre és l'òrgan col·legiat de participació de la comunitat escolar en el govern del centre. En el consell escolar hi ha representats tots els col·lectius que intervenen en la comunitat educativa: director, professorat, alumnat, personal d'administració i serveis, etc.


Llegeix més...

3ª EDICIÓ CONCURS “FELICITACIÓ DE NADAL”

LA FELICITACIÓ GUANYADORA SERÀ PUBLICADA A LA WEB DEL CENTRE I LA IMATGE NADALENCA DE L’INSTITUT DAVANT DE TOTS ELS ORGANISMES OFICIALS.

PARTICIPA!!!!!!
*AHH! TAMBÉ HI HA UN PARELL DE PREMIS INFORMA’T DE LES BASES A LA
NOSTRA PÀGINA WEB


Llegeix més...

De nou el nostre institut se solidaritza amb els més necessitats: del tres al vint de novembre recollirem roba usada, calçat i qualsevol tipus de producte tèxtil per l’ONG Global Humanitària. A la carta adjunta trobareu tota la informació.

Us agraim per endavant la vostra col·laboració!

Pòster de la campanya de recollida de roba i calçat de l'ONG Global Humanitària.

Carta dirigida als pares per part de l'ONG Global Humanitària.


Llegeix més...

Dins dels Projectes d’Aprenentatge i Servei, que s’han anat desenvolupant al centre al llarg del curs acadèmic 2013-14, destaca el que porta per títol Millorem l’entorn.

 El projecte, ha pretès conscienciar l’alumnat de la importància de mantenir netes les instal·lacions del centre (aulari, passadissos, patis...), donat que és l’entorn més proper en el qual es formen, estudien, es relacionen... els nostres alumnes.


Entre altres activitats, dins d’aquest projecte es va convocar un concurs per premiar, per nivells, aquella classe més neta. Les classes guanyadores han estat 1r E (tutoritzada pel professor Artur Orts); 2n B (amb Rosa Berenguer al capdavant); 3r A (tutoritzada per Ramon Solís); i 4t D (amb Tina Cabañero com a tutora).


Llegeix més...
Page 1 / 9 (1 - 12 of 102 Total) Next Page Last Page