El Jurat del III Certamen "Felicitació de Nadal" de l'INS Camí de Mar ja té el veredicte. El primer premi ha estat per l'alumna de 2n D, Mònica Tinajas, mentre que el segon, se l'ha endut la seva germana Cristina Tinajas, estudiant de 3r E. Ambdues postals han estat les més votades entre el professorat, encarregat d'escollir els millors treballs, d'entre tots els alumnes participants.

La postal guanyadora serà la utilitzada per felicitar, en nom de l'Institut, les festes de Nadal 2014

Felicitats a les guardonades.El consell escolar del centre és l'òrgan col·legiat de participació de la comunitat escolar en el govern del centre. En el consell escolar hi ha representats tots els col·lectius que intervenen en la comunitat educativa: director, professorat, alumnat, personal d'administració i serveis, etc.


Llegeix més...

3ª EDICIÓ CONCURS “FELICITACIÓ DE NADAL”

LA FELICITACIÓ GUANYADORA SERÀ PUBLICADA A LA WEB DEL CENTRE I LA IMATGE NADALENCA DE L’INSTITUT DAVANT DE TOTS ELS ORGANISMES OFICIALS.

PARTICIPA!!!!!!
*AHH! TAMBÉ HI HA UN PARELL DE PREMIS INFORMA’T DE LES BASES A LA
NOSTRA PÀGINA WEB


Llegeix més...

De nou el nostre institut se solidaritza amb els més necessitats: del tres al vint de novembre recollirem roba usada, calçat i qualsevol tipus de producte tèxtil per l’ONG Global Humanitària. A la carta adjunta trobareu tota la informació.

Us agraim per endavant la vostra col·laboració!

Pòster de la campanya de recollida de roba i calçat de l'ONG Global Humanitària.

Carta dirigida als pares per part de l'ONG Global Humanitària.


Llegeix més...

Dins dels Projectes d’Aprenentatge i Servei, que s’han anat desenvolupant al centre al llarg del curs acadèmic 2013-14, destaca el que porta per títol Millorem l’entorn.

 El projecte, ha pretès conscienciar l’alumnat de la importància de mantenir netes les instal·lacions del centre (aulari, passadissos, patis...), donat que és l’entorn més proper en el qual es formen, estudien, es relacionen... els nostres alumnes.


Entre altres activitats, dins d’aquest projecte es va convocar un concurs per premiar, per nivells, aquella classe més neta. Les classes guanyadores han estat 1r E (tutoritzada pel professor Artur Orts); 2n B (amb Rosa Berenguer al capdavant); 3r A (tutoritzada per Ramon Solís); i 4t D (amb Tina Cabañero com a tutora).


Llegeix més...

  El juny ha estat per a l’Institut Camí de Mar un mes d’exàmens, de tensions, de nervis… propis de cada final de curs. Però també ha estat un mes de celebracions. Quatre cursos de quart de l’ESO, dos de batxillerat i 2 de cicles formatius se’ns han graduat i ho hem celebrat amb una festa de germanor i reconeixement que ha hagut de tenir, com escenari, el Teatre Municipal de Calafell donada la important afluència de públic assistent.

               Remarcar, pel que fa als batxillerats, que enguany s’ha graduat una promoció que ha obtingut uns resultats acadèmics molt bons. Excepcionalment, s’han concedit un total de quatre matrícules d’honor als alumnes: Sara Ros, Andrea Martos, Mario Marozzi i Estela Mancheño, a més de dues mencions especials a Marta Barro i Cora Mañé. Moltes felicitats a tots els alumnes.
Llegeix més...

L’INS Camí de Mar escollit per representar Catalunya a Europa amb el Projecte de Teatre Solidari L’altre camí: els més bells valorsLlegeix més...

L'inici del curs escolar 2014-15 serà el dilluns dia 15 de setembre pels alumnes de les etapes d'ESO, Batxillerat, Cicle Formatiu de grau mitjà de Gestió Administrativa i Cicle Formatiu de grau mitjà de Sistemes Microinformàtics i Xarxes. 

Els alumnes del C.F. de grau superior de Desenvolupament d'Aplicacions Web comencen el dilluns dia 22 de setembre a les 14:05 ( El CFGS s'impartirà a l'Edifici principal, a les aules on es fa el CFGM d'Administratiu al matí). L'entrada a l'institut s'ha de fer per la porta de ferro que hi ha al carrer Passeig Unió (davant del CEIP Santa Creu).

S'adjunta el calendari d'activitats i reunions previstes per al començament de curs 2014-15.

Circular informativa de començament del curs escolar 2014-2015


CALENDARI EXAMENS DE RECUPERACIÓ SETEMBRE 2014. DIES 1 i 2

S'adjunta en un pdf el calendari d'exàmens de setembre que tindran lloc els dies 1 i 2 de setembre.Llista de llibres pel curs vinent 2014-2015.

Llista llibres 2014-2015


En el moodle trobareu un curs que es diu feines d'estiu, amb carpetes per cada matèria i dins documents per a cada curs.
Per accedir al curs del moodle, accedeixin com visitant, o amb la contrasenya de cada alumne.
<u>Per seguretat descarreguin els arxius necessaris abans del 31 de juliol, per si falla la web durant el mes d'agost</u>.

Link moodleDes de la junta de l'AMPA i després de l’èxit obtingut els passats anys amb la venda de llibres de segona mà, us informem que aquest curs també ho farem, es podran vendre els llibres de lectura  i tots aquells que no entrin al projecte de reutilització de l’ajuntament.

Per cada llibre de text demanarem 10 € i pels de lectura 5€, que seran pel propietari del llibre!

La venda es farà el dia 26 d’ agost de 10 a 12 h. i de 17 a 19 h.

Per poder participar és imprescindible ser soci de l’ AMPA.

Carta venda de llibres 


Page 1 / 8 (1 - 12 of 95 Total) Next Page Last Page