Salutació del director

Des d’aquest portal web, com a director del Centre i en nom del Claustre de professors i professores, volem donar la benvinguda a tot els usuaris que la visiten.

Aquesta web és un reflex d’algunes de les accions, projectes o iniciatives que es duen a terme al nostre Centre Educatiu. A més, és una oportunitat de comunicar-se virtualment amb el Centre amb la màxima comoditat.

El nostre Centre, com qualsevol altre, és una institució dinàmica on contínuament hi ha canvi de personal, tant d’alumnes, professorat, pares i mares o personal d’administració i serveis. És per això que un objectiu és continuar treballant en la línia d’oferir una bona acollida al personal nou.

Com cada any i donat que som una comunitat on hem de participar tots, es demana la col·laboració activa de tots els que componen aquesta comunitat escolar. També s’agraeix la col·laboració d’altres persones que no pertanyin a ella i vulguin aportar les seves idees. Totes seran benvingudes.

És un objectiu de l’equip directiu que tots plegats treballem en un ambient cordial i saludable. Això és un factor què afavorirà el compliment de la resta d’objectius. També treballem per tal que la qualitat millori cada cop més.

Amb el desig que la vostra visita per la web sigui engrescadora i que us permeti a conèixer-nos millor, restem a la vostra disposició per a qualsevol consulta, comentari o suggeriment que vulgueu fer-nos.

Salutacions

Manuel Ramos Nofuentes
Director de l’Institut Camí de Mar