ESPAI ALUMNES

El nostre centre s’adhereix a la vaga convocada pels sindicats estudiantils pel proper dia 13 i 14 d’abril de 2016. Les manifestacions seran efectuades a les places de referència del moviment estudiantil a les capitals de província del territori i s’espera que compti amb un elevat seguiment també en l’àmbit universitari, portaveu històric del moviment.

La convocatòria s’ha fet ressò mediàtic a diversos mitjans estatals, com ABC o EuropaPress.

El manifest del Sindicat d’Estudiants vers aquesta vaga proclama el següent (aquí versió completa):

Derogació immediata de la LOMCE, la LEC i el 3+2!
Ni retallades, ni taxes, ni privatitzacions!

Les passades eleccions del 20D van representar un fort cop tant per al Partit Popular com per a Convergència (CDC). La veu de milions de treballadors i joves que ens hem manifestat en els carrers en defensa de l’educació i sanitat públiques, contra la reforma laboral i els desnonaments, contra la llei mordassa i la corrupció, s’ha traslladat també a les urnes. El gran avenç en tots els territoris de les forces de l’esquerra, compromeses amb aquestes reivindicacions i amb la rebel·lió social d’aquests anys, és la millor prova de que la lluita és el camí per a derogar totes aquests lleis i mesures contràries als interessos de la majoria […]

El sindicat també incita als estudiants dels diferents centres estudiantils del país d’efectuar les següents activitats per la jornada reivinidcativa i els dies previs:

Vaga el 13 i el 14 d’Abril
Proposem organitzar a tots els instituts i facultats:

1.- Assemblees massives per a explicar els motius de la vaga. La vaga és completament legal, així com les manifestacions. Ningú ens pot impedir exercir el nostre dret.

2.- Crear comitès de vaga en cada institut i facultat per a fer pancartes, repartir fulls i difondre en cada centre i en cada barri els motius de la nostra lluita. També fem una crida a que els comitès de vaga organitzin tancaments, passaclasses, concentracions i altres accions, i involucrar en aquestes als nostres professors i pares i mares.

3.- Preparar i organitzar les manifestacions. Posa’t en contacte amb nosaltres!

MANIFESTACIÓ 14 ABRIL · 12H

Barcelona: Plaça Universitat
Tarragona: Plaça Imperial Tàrraco
Girona: Plaça de la Constitució