Apadrinem el nostre patrimoni

19 gener 2022

L’alumnat de 1r d’ESO inicia aquest mes de gener un projecte d’Innovació Pedagògica que està inscrit dins d’un Programa del Departament Educació anomenat “Apadrinem el nostre Patrimoni”. A partir d’un bé patrimonial del municipi, en aquest cas la Ciutadella Ibèrica de Calafell, treballaran una sèrie de continguts curriculars de diferents matèries, i ho faran a través d’una proposta gamificada. La gamificació és una metodologia pedagògica que incorpora mecàniques i elements del joc a l’acció educativa. Podeu saber més del projecte visitant el web que hem creat:

https://sites.google.com/inscamidemar.cat/apadrinem-el-patrimoni/p%C3%A0gina-principal

Dins d’aquest projecte hi ha planificades dues visites a la Ciutadella Ibèrica de Calafell. Una primera visita de coneixement de l’entorn, que es desenvoluparà en els dies següents, segons sigui el grup afectat:

GENERDijous 13Divendres 14
10h-12h1r A1r B1rD1rC1rE1rF

La segona visita es farà al final del projecte i serà la culminació de tot el treball realitzat. En aquesta segona sortida, les famílies estaran convidades a assistir per a rebre una visita guiada a càrrec dels seus fills/es. Aquesta és la previsió de dies, segons el grup:

FEBRERDilluns 7Dimarts 8Dimecres 9
10 h1rA – famílies de 1rA i alumnes de 2nF1rC – famílies de 1rC i alumnes de 2nD1rE – famílies de 1rE i alumnes de 2nB
12 h1rB – famílies de 1rB i alumnes de 2nE1rD- famílies de 1rD i alumnes de 2nC1rF- famílies de 1rF i alumnes de 2nA