Convocatòria a l’acte públic d’assignació de vacants a Cicles Formatius (CFGM i CFGS) curs 2022-2023

21 juliol 2022

Convocatòria a l’acte públic d’assignació de vacants a Cicles Formatius (CFGM i CFGS) curs 2022-2023

D’acord amb les instruccions del Departament d’Educació de Catalunya, es convoca Acte Públic d’Assignació de places vacants en Cicles Formatius de Grau Mig i Cicles Formatius de Grau Superior, dintre de les famílies «Informàtica i comunicacions» i «Administració i gestió»

L’acte tindrà lloc el proper 26 de Juliol de 2022 a les 10:30 hores a.m. a la sala d’actes del centre: Sala Mil·lenari

L’assignació de places es realitzarà per ordre de llista d’espera degudament ordenada, dintre dels processos de continuïtat i resta de sol·licituds. Aquestes llistes estan publicades a la web del centre, www.inscamidemar.cat, dintre de l’article «Preinscripcions curs 2022-2023»

Aquells que obtinguin una vacant podran formalitzar la matrícula entre el mateix 26 i el 27 de Juliol a la secretaria del centre.

1.- A l’acte ha d’assistir la persona interessada. En cas de no ser possible podrà fer-ho qualsevol altra en representació degudament autoritzada.

2.- La no assistència a l’acte d’assignació suposa la pèrdua del dret a l’assignació de plaça.

Al llarg del proper cap de setmana (23 i 24 de Juliol) es publicarà a la web del centre el nombre de vacants resultants un cop finalitzat el procés de matriculació el proper divendres 22 de Juliol.