Convocatòria a l’acte públic d’assignació de vacants a Cicles Formatius de Grau Mitjà curs 2023-2024

17 juliol 2023

Convocatòria a l’acte públic d’assignació de vacants a Cicles Formatius de Grau Mitjà curs 2023-2024.

D’acord amb les instruccions del Departament d’Educació de Catalunya, es convoca Acte Públic d’Assignació de places vacants en Cicles Formatius de Grau Mitjà, dintre de les famílies «Informàtica i comunicacions», «Sanitat» i «Administració i gestió».
L’acte tindrà lloc el proper 20 de Juliol de 2023 a les 10:30 hores a.m. a la sala d’actes del centre: Sala Mil·lenari. 
L’assignació de places es realitzarà per ordre de llista d’espera degudament ordenada, dintre dels processos de continuïtat i resta de sol·licituds. Aquestes llistes estan publicades a la web del centre, www.inscamidemar.cat, dintre de l’article «Matrícula curs 2023-2024». Únicament es pot optar a les vacants corresponents a la llista d’espera on estan assignats.
Aquells que obtinguin una vacant podran formalitzar la matrícula entre el mateix 20 i el 21 de Juliol a la secretaria del centre.
1.- A l’acte ha d’assistir la persona interessada. En cas de no ser possible podrà fer-ho qualsevol altra en representació degudament autoritzada.
2.- La no assistència a l’acte d’assignació suposa la pèrdua del dret a l’assignació de plaça.
A l’inici de la propera setmana (17 i 18 de Juliol) es publicarà a la web del centre el nombre de vacants resultants un cop finalitzat el procés de matriculació.

 

 

CF GRAU MITJÀ

VACANTS

1r Gestió Administrativa

12

2n Gestió Administrativa

0

1r SMX Matí

4

2n SMX Matí

3

1r SMX Tarda

11

2n SMX Tarda

7

1r Farmàcia i Parafarmàcia

13