Preinscripció Cicles Formatius 22-23: Segona fase d’admissió

5 setembre 2022

La llista de places vacants es publicarà a la web del centre el proper 13 de setembre de 2022, un cop finalitzat el període de Matrícula i llista d’espera.

Formació professional (grau mitjà)

Els alumnes que podeu participar en aquesta segona fase d’admissió sou aquells que vau participar i no vau obtenir plaça ni per assignació ni per la gestió de llista d’espera.

Si compliu aquests requisits rebreu un correu electrònic amb un enllaç.

El període per presentar l’ampliació de sol·licituds en aquesta segona fase és del 14 al 16 de setembre de 2022. Pots consultar les vacants en aquest web i als centres.

Per accedir-hi cal que t’identifiquis amb el codi de sol·licitud i el teu DNI si ets major d’edat, o el del teu tutor referent si ets menor d’edat.

  • Pots introduir fins a cinc peticions més d’entre els centres i cicles amb oferta de vacants en la segona fase d’admissió. En aquesta segona fase d’admissió les sol·licituds s’assignen en primer lloc a les sol·licituds del procés per a alumnat de continuïtat d’escolarització i, posteriorment les del procés per a la resta de l’alumnat, en els dos casos, ordenades d’acord amb la qualificació mitjana dels estudis o la qualificació de la prova que permet l’accés.

Pots consultar les assignacions finals en aquest web o en el centre a partir del 21 de setembre de 2022.

Formació professional (grau superior)

Els alumnes que podeu participar en aquesta segona fase d’admissió sou aquells que vau participar i no vau obtenir plaça ni per assignació ni per la gestió de llista d’espera i, a més, cal que la qualificació que us consti a la llista ordenada sigui igual o superior a 5. Si compliu aquests requisits rebreu un correu electrònic amb un enllaç.

  • El període per presentar l’ampliació de sol·licituds en aquesta segona fase és del 14 al 16 de setembre de 2022.

  • Pots consultar les vacants en aquest web i als centres.

  • Per accedir-hi cal que t’identifiquis amb el codi de sol·licitud i el teu DNI si ets major d’edat, o el del teu tutor referent si ets menor d’edat.

  • Pots introduir fins a cinc peticions més d’entre els centres i cicles amb oferta de vacants en la segona fase d’admissió. En aquesta segona fase d’admissió les sol·licituds s’ordenen d’acord amb la qualificació mitjana dels estudis o la qualificació de la prova que permet l’accés.

  • Pots consultar les assignacions finals en aquest web o en el centre a partir del 21 de setembre de 2022.

Més info al l’enllaç