SUMMIT A LE HAVRE, FRANÇA

2 octubre 2019

L’Institut Camí de Mar ha participat per cinquena vegada consecutiva a la Cimera Internacional de Joves celebrada a Normandia, concretament a la ciutat francesa de Le Havre.

Tres alumnes de 1r de Batxillerat, Andrea Alcaraz, Jon Borrego i Adrià Rovira, juntament amb la professora Sílvia Rubió del Departament de Llengües Estrangeres es van desplaçar a França del 22 al 28 de setembre. Els alumnes van ser acollits per famílies franceses i van poder viure i conèixer de primera mà la cultura francesa i compartir experiències juntament amb altres estudiants de països d’arreu del món com Sud Àfrica, Indonèsia, Costa Rica, Senegal, Corea del Sud, Estats Units, Finlàndia, Lituània, Estònia, Alemanya, Itàlia, Suècia, Turquia, Polònia i Anglaterra.

Durant l’estada els alumnes van realitzar tallers, conferències, activitats culturals i turístiques relacionades amb l’economia en positiu i la sostenibilitat mundial. També van participar en el Fòrum local “Per un món més positiu” celebrat a la mateixa ciutat de Le Havre.