Darreres informacions del centre

23 març 2020

19 de Març

NOTA WEB CORONAFEINES

A través d’aquest enllaç https://moodle.inscamidemar.cat/course/view.php?id=778, accedireu directament a les feines proposades pels diferents Departaments pels nostres alumnes de l’ESO.

Són les nostres CORONAFEINES, tasques curriculars que ajudaran als nostres alumnes a estar actius en aquest temps d’espera.

Us volem recordar també, que a l’espai EDU365.cat també podeu trobar activitats per repassar i  reforçar temes treballats a classe.

18 de Març

Comunicat relatiu a les activitats proposades per a l’alumnat.

GESTIÓ DE LES ACTIVITATS PROPOSADES DURANT EL TANCAMENT DEL CENTRE

Benvolgudes famílies:

Tal com us vaig avançar, el professorat del Camí de Mar continua exercint la tasca docent des de casa, amb l’objectiu que el nostre alumnat es mantingui actiu i no perdi el fil del curs escolar, en la mesura que sigui possible.

Així, a partir de demà dijous començaran a rebre les activitats proposades.

Com ho hem organitzat en cadascun  dels diferents ensenyaments?

ESO– Des dels diferents departaments didàctics s’han preparat unes tasques que us arribaran a través del tutor/a del vostre fill/a. També es penjaran a la pàgina web www.inscamidemar.cat, per si algú necessita fer-ne consulta.

BATXILLERAT– El professorat d’aquesta etapa disposa de diferents mecanismes per estar en contacte amb els seus grups d’alumnes i poder treballar d’una manera més directa amb ells. Cada professor/a de matèria ha contactat / contactarà  amb el delegat/da o responsable del grup a qui ha explicat / explicarà què han de fer, com ho han de fer i des d’on ho han de fer.

CICLES FORMATIUS– Els professors de cada mòdul professional han fet arribar al seu Cap de Departament  tasques pendents, ja explicades i que van quedar a mitges, així com d’altres que consideren adients que realitzin els alumnes. Un cop rebudes les han tramès als tutors/es per tal que en facin difusió als seus grups tutorials a través dels delegats.

Us tornem a demanar que ens ajudeu en la tasca de fer difusió entre els vostres coneguts i amics, en especial entre aquells alumnes que pertanyin a famílies en situació més vulnerable, perquè cap alumne perdi l’oportunitat de rebre les orientacions que es donaran.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Ermini A. Aixut Vallverdú

Director INS Camí de Mar (Calafell)

17 de Març

Comunicat del director a la comunitat del centre.

A L’ATENCIÓ DE LES FAMÍLIES DE L’INS CAMÍ DE MAR

A l’espera que des del Departament d’Educació es marquin les pautes a seguir pel que fa al seguiment educatiu dels alumnes durant aquest període extraordinari, però seguint fil per randa les seves orientacions, el professorat del Camí de Mar està coordinant-se per tal de poder oferir a la major brevetat possible propostes d’activitats per tal que el nostre alumnat es mantingui actiu i es deslligui el mínim possible del ritme acadèmic. 

En el nostre afany per garantir que les informacions arribin al tot el nostre alumnat, us demanem que tingueu oberts tots els canals de comunicació amb el centre: iEduca, correu electrònic, instagram, pàgina web, grups de wsp… i que alhora ens ajudeu en la tasca de fer difusió entre els vostres coneguts i amics, en especial entre aquells alumnes que pertanyin a famílies en situació més vulnerable.

Esperem que aquesta situació extraordinària s’allargui el menor temps possible i us enviem molts ànims, en nom de tot l’equip humà del Camí de Mar i en el meu propi.

Una forta abraçada (virtual) als vostres fills i filles.

Ermini Antoni Aixut. Director.

16 de Març

Comunicat del director a la comunitat del centre.

Benvolgudes famílies:

En relació a les activitats educatives durant la suspensió de classes, us informem que des del Departament d’Educació s’està treballant per una fórmula que conjugui allò que marca el Decret pel qual es declara l’estat d’alarma, en el sentit que aquestes es mantinguin en modalitat a distància i online, sempre que resulti possible, amb la necessitat expressada des de la Conselleria de mirar de no augmentar l’escletxa digital ja existent entre l’alumnat. 

Tant bon punt rebem les indicacions, us ho comunicarem oportunament. El professorat del nostre centre s’està coordinant per donar pautes a tot l’alumnat a partir del moment en què es rebin aquestes indicacions. 

Rebeu una cordial salutació i una abraçada per a vosaltres, alumnes.

Ermini A. Aixut Vallverdú. Director.

14 de Març

Us fem arribar la nota informativa en relació amb la presentació de documentació pel que fa a les proves d’accés i obtenció de títol.

13 de Març

Se suspenen les estades a les empreses de l’alumnat que realitza Formació en Centres de Treball.