Uniferia graus edició especial

20 març 2020

Amb motiu de la suspensió de fires com el Saló de l’Ensenyament, diverses entitats han promogut alternatives no presencials a aquestes mostres. A tall d’exemple, fins al 21 de març se celebra UNIferia – Fira Virtual d’Universitats Catalanes. La podeu visitar a https://firacat.easyvirtualfair.com

Recordeu que també podeu accedir a tota la informació oficial sobre estudis a Catalunya a través del web https://queestudiar.gencat.cat

També ens han arribat altres propostes informatives, com la del web https://unportal.cat .⠀

Respecte a la fira virtual, us passem l’escrit adreçats a les famílies que s’ha enviat per iEduca per poder accedir a la fira:

Benvolgudes famílies,

Us informem que fins al diumenge 22 de març podreu utilitzar una eina de suport a l’orientació adreçat als alumnes de 3r i 4t d’ESO, Batxillerat i Formació Professional, i a les seves famílies, de cara a fer la tria d’estudis universitaris i de cicles de grau mitjà (CFGM) i superior (CFGS).

Es tracta del web www.unportal.cat, un recurs que concentra la informació disponible, permanentment actualitzada, sobre els prop de 800 títols universitaris i els més de 260 ensenyaments professionals (incloent els artístics i esportius) impartits a Catalunya.

El web ofereix una navegació fàcil i intuïtiva que possibilita aplicar diversos filtres en funció dels interessos dels usuaris, fer comparatives i consultar amb detall tota la informació associada a cada estudi a partir de diferents indicadors (plans d’estudis, notes de tall, preus, inserció laboral dels titulats de graus i cicles, abandonament dels estudis universitaris a primer curs…)

També podeu fer una cerca geogràfica d’estudis d’FP, obrint un mapa de Catalunya i fent una selecció aplicant els filtres de ciutat, família professional o cicle formatiu.

Pel tal que pugueu utilitzar aquest servei, el web ha posat a disposició de les famílies unes claus per accedir a tota la informació:


E-mail:             salo.camim@unportal.cat
Contrasenya:  camim

 Per poder registrar-se, s’ha d’anar a la part superior dreta de la home o bé de qualsevol pàgina i desplegar la pestanya d’Inici de sessió, tant a graus com a cicles formatius.

 Us demanem que feu un ús responsable d’aquestes claus d’accés, en el sentit que pertanyen a la comunitat educativa d’aquest centre, que és qui ha acceptat l’oferiment d’Unportal.

Salutacions cordials,